Potencianövelő gyógyszerek vény nélkül

Az erekciós problémák jelentkezése a férfiak számára igazán riasztó, azonban sajnálatos tény, hogy csak igen kevesen fordulnak vele orvoshoz. A potenciaproblémák egyrészről ugyanis ijesztőek, másrészről azonban kellemetlenek, éppen ezért a legtöbb férfi nem szívesen beszél róluk. Napjainkban egyre több a vény nélkül kapható potencianövelő szer, melyek egy része a patikákban is elérhető, míg mások kizárólag az interneten keresztül rendelhetőek meg.Tabletta vagy természetes kapszula?

Az online webáruházakon keresztül megvásárolható gyógyszerek előnye férfi szemszögből nézve a személytelenség: nem kell a problémáról beszélni senkinek, csupán néhány gombnyomással megrendelni és kifizetni a kiválasztott pirulát. Azonban mennyire károsak az online vásárolható gyógyszer? Ez több dologtól is függ.

recept nélkül is kapható potencianövelő gyógyszerek

Kétes eredet

A fentiekkel szemben azonban számos veszélye is van az online vásárolható, vény nélküli potencianövelő gyógyszereknek. Ezek egyike a kétes eredet: egy internetes honlapon számos olyan információt tüntethetnek fel, ami nem vagy nem teljesen igaz. A gyártás helye, a gyártó kiléte, de sokszor még az összetételről szóló információ sem valós.

Kétes hatás

Természetesen előfordul az is, hogy valóban minden információ adott és valós, viszont a pirula maga nem hatásos, illetve nem az ígért hatást váltja ki. A káros összetevőket az átlagember nem ismeri fel, hiába látja feltüntetve a honlapon: a kőrisbogár maradványaiból készülő kantaridin ártalmatlannak hangzik, azonban a fájdalmas és hosszadalmas erekció mellett vesekárosodást és akár halállal végződő kómát is kiválthat.

erős potencia gyógyszerek vény nélkül is kaphatóak már

Hogyan kell jól választani?

A fentiek nem jelentik azt, hogy minden online vásárolható, illetve vény nélkül kapható potencianövelő szer ártalmas, csupán annyit, minden esetben körültekintéssel kell kiválasztani a gyógyszert a vásárlás előtt.

 

A termék neve alapján érdemes ellenőrizni, hogy szerepel-e az OÉTI által bevizsgált, ellenőrzött étrend-kiegészítők között. Amennyiben megtalálható itt a választott gyógyszert, az jó kezdés.

 

Érdemes továbbá ellenőrizni a választott készítmény összetevőit, esetleg utána olvasni a különböző fontosabb összetevőknek, illetve azok mellékhatásainak. Ami azonban a legfontosabb, hogy soha nem szabad olyan webáruházból megrendelni a potencianövelőt, ahol a gyógyszerek mellett nem tüntetik fel az összetevőket.

Emellett minden esetben ellenőrizni kell, hogy a potencianövelő mellett feltüntetett gyártó valóban létező, működési engedéllyel rendelkező vállalat-e, mióta van a piacon, illetve kik a hivatalos forgalmazók. Fontos továbbá a webáruház, a forgalmazó ellenőrzése, az elérhetőségek és az ügyfélszolgálat létezésének vizsgálata, illetve hogy van-e a forgalmazónak hiteles adószáma.

Végül, de nem utolsó sorban a legjobb és legmegbízhatóbb információk a témával foglalkozó fórumokról szerezhetőek be, kezdve a forgalmazó megbízhatóságától egészen a készítmény hatásainak és tapasztalt mellékhatásainak leírásáig.